Werkwijze

Dito@home

Ook in de tweede lock down kunnen jullie weer van onze heerlijke wijnen thuis genieten.

Wij hebben ook ditmaal weer het concept ‘proefpalet@home’ waarbij jullie een ‘Dito’ proefervaring thuis kunnen ervaren met 3 thematische wijnen met uitleg over het thema en de wijnen. Deze selectie wisselt regelmatig met telkens witte proefpaletten, rode proefpaletten,  rosé proefpaletten en eventueel zelfs gemengde proefpaletten.

Ook kunnen de wijnen van de wijnkaart (ongeveer 350 wijnen) online besteld worden alsook onze huisgemaakte limoncello, advocaat, pralines en Spaanse delicatessen.

Tevens kunnen we voor jou of jouw bedrijf een cadeaupakket of wijnpakket samenstellen voor eender welke gelegenheid of zomaar om iemand een hart onder de riem te steken.

 Wij voorzien hiervoor standaard momenten om af te halen: bekijk daarvoor onze openingsuren.

-        Je bent dan ook altijd welkom om wijn of cadeaupakketten te komen uithalen zonder bestelling. Linde en Peter zijn tussen deze uren aanwezig om je te adviseren. De  ongeveer 350 wijnen staan uitgestald in de zaak.

Passen deze uren u niet, proberen we samen nog wel een alternatief te vinden….mail ons even.

Vanaf 6 flessen leveren wij ook zaterdag tussen 10u00 en 12u00 in een straal van 10km rond Dito (of eventueel na afspraak op een ander moment).

 

Bestellingen via bestelformulier op website.

 

Wijnbar Dito