Welkom

  

Dito@home

Na vragen en suggesties van onze lieve gasten hebben wij besloten om toch met Dito een beetje aanwezig te blijven in jullie leven…..

Daarom bedachten wij het concept proefpalet ‘Dito@home. Wij selecteren voor jullie 3 wijnen rond 1 thema (druif, regio, land, wijnmaker, ….) en leveren jullie deze in een cadeauverpakking met bijbehorende uitleg (net zoals in onze wijnbar).

Deze selectie wisselt regelmatig met telkens enkele  witte proefpaletten, enkele rode proefpaletten en 2 rosé proefpaletten en nu ook een gemengd palet.  Details zie proefpalet Dito@home

Natuurlijk kan ook eender welke andere wijn van de wijnkaart besteld worden.

Bestellingen enkel via  bestelformulier .

Dit formulier doorsturen naar:    info@wijnbardito.be

Vervolgens krijg je een bestelbon waarmee je jouw wijn kan komen afhalen op de gewenste datum of waarop de gegevens staan voor overschrijving bij levering.

Enkel via bestelling en af te halen in wijnbar Dito op dinsdag, vrijdag of zaterdag tussen 16u30 en 18u30. Jullie bestelling staat dan klaar, enkel digitale betaling (Payconiq, Bankcontact, kredietkaart).

Bij bestelling vanaf 6fl levering aan huis binnen straal van 10 km rond Dito mogelijk.

Leveringen op woensdag tussen 16u30 en 18u30 of zaterdag van 10u00 tot 12u00 tenzij anders overeen gekomen.


 
Sinds augustus 2013 is er in de Schrijnwerkersstraat in Hasselt een kleinschalige wijnbar zoals we die kennen vanuit de mediterrane landen. Op slechts 35 m² (22 zitplaatsen) serveren Linde en Peter jullie wijnen van over de gehele wereld waarbij zowel de grote klassiekers als de wijnen uit de nieuwe wereld  aan bod komen. Men beschikt hier over een wijnkaart van ongeveer 300  soorten per fles tegen democratische prijzen (stopgeld principe). Elke maand staan er een 20-tal wijnen open per glas (mousserend / wit / rood / rosé / zoet), waarbij in wit en rood elke maand een nieuw thema wordt aangesneden (druivensoort, regio, wijnmaker, ....). 

Ook voor de niet-wijndrinkers heeft Dito voldoende alternatieven (Gins, Vermouths, Whisky’s, bier, frisdrank, koffie …) Tevens heeft men een beperkte keuken met een sublieme kaasselectie, gedroogde vleeswaren, brusschetta’s, huisbereide moelleux, ….

Wijnbar / Wine bar / Bar à vin / Weinbar / Bar de vinos /  Vinbar / Winiarnia

 
Vanwege de typiciteit van onze wijnbar en de kleinschaligheid doen wij niet aan reservaties maar verwelkomen wij iedere gast met veel plezier tijdens onze openingsuren......
 
 

'Deze maand per glas' 

 

Wijnbar Dito